Monday, February 6, 2012

Cristiano Ronaldo Bakal Kembali Ke EPL


Cristiano Ronaldo sedang mempertimbangkan kepulangan eksklusif ke Liga Perdana selepas alami kehidupan yang mengecewakan di Real Madrid.

Pemain sayap Portugal, 27, dilaporkan memberitahu rakan-rakan bahawa langkah 'impiannya' ke kelab ibu negara Sepanyol telah bertukar menjadi mengecewakan. Hubungan antara Ronaldo dan warga The Bernabeu telah bertambah buruk dengan ramai peminat kini mempersoalkan sikapnya.Real kini dalam kedudukan kukuh di La Liga mendahului Barcelona, namun itu tidak bermakna apa-apa untuk menenangkan Ronaldo.

Bintang, yang menyertai Real dari Manchester United melalui rekod perpindahan dunia £80 juta pada Jun 2009, memberitahu keluarga dan rakan-rakan bahawa dia rindukan Old Trafford dan bekas pengurus, Sir Alex Ferguson yang dianggapnya sebagai seorang bapa dan mentor.

Jika Ronaldo meninggalkan Madrid, Manchester City akan menjadi antara pasukan pilihan buat pemain. Bersatu Sementara United tentunya enggan membelanjakan £80 juta.p/s : Mohon bergabung dengan Arsenal. Kasi mantapp sikit Arsenal

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...